مصطکی اصلی

مصطکی یا مستکی (Mastic Gum)

مصطکی صمغی طبیعی، معطر و ارزشمند است که از تنه و شاخه‌های درخت مصطکی با نام علمی Pistacia lentiscus به دست می‌آید. این صمغ پس از خروج از پوست درخت و تماس با هوا، به شکل قطرات و دانه‌های کوچک جامد درمی‌آید. رنگ آن معمولاً زرد روشن، سفید مایل به کرم یا نیمه‌شفاف است.

کاربردهای مصطکی

  1. صنایع غذایی: استفاده به‌عنوان طعم‌دهنده طبیعی در برخی شیرینی‌ها و دسرهای سنتی.

  2. شیرینی‌پزی: کاربرد در تهیه بستنی سنتی، شیرینی، نان و دسرهای مدیترانه‌ای.

  3. آدامس طبیعی: استفاده از صمغ مصطکی برای تهیه آدامس سنتی با رایحه خاص.

  4. عطرسازی: استفاده از ترکیبات معطر آن در برخی فرآورده‌های عطری.

  5. صنایع آرایشی و بهداشتی: کاربرد عصاره و مشتقات آن در بعضی محصولات آرایشی.

  6. بخورهای معطر: استفاده سنتی از آن برای ایجاد رایحه‌ای گرم و رزینی.

۱۹۷٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۹۷٫۰۰۰

دیدگاه کاربران