کتیرا صدفی

کتیرا صدفی (Gum Tragacanth)

کتیرا صدفی نوعی صمغ گیاهی طبیعی با ظاهر سفید، نیمه‌شفاف و گاهی مرواریدی است که از ترشحات خشک‌شده برخی گونه‌های گیاه گون با نام علمی Astragalus به دست می‌آید. این ماده پس از تماس با آب، آب جذب کرده و متورم می‌شود و حالت ژله‌ای و لعاب‌دار پیدا می‌کند.

ترکیبات و ویژگی‌ها:

  • حاوی پلی‌ساکاریدهای طبیعی

  • قابلیت جذب و نگهداری آب

  • ایجاد حالت ژلاتینی و غلیظ‌کننده

  • دارای خاصیت پایدارکنندگی و امولسیون‌کنندگی

خواص و کاربردها:

  • استفاده در تهیه نوشیدنی‌های سنتی و شربت‌ها

  • کاربرد در صنایع غذایی به‌عنوان غلیظ‌کننده طبیعی

  • استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی

  • کاربرد در تهیه ماسک‌های طبیعی پوست و مو

  • استفاده در فرمولاسیون محصولات دارویی و گیاهی

۲۸۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۲۸۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران