کندر خوراکی

کندر (Frankincense)

کندر یکی از صمغ‌های رزینی ارزشمند و معطر در طب سنتی و فرهنگ‌های باستانی است که از تنه و شاخه‌های درختان جنس بوسولیا (Boswellia) به دست می‌آید. این ماده پس از ایجاد خراش روی پوست درخت خارج شده و در تماس با هوا به شکل دانه‌ها و قطعات جامد زرد، طلایی یا سفیدرنگ درمی‌آید.

کاربردهای کندر

  1. عطرسازی: استفاده از روغن و عصاره کندر در ساخت عطرها و محصولات معطر.

  2. بخور و خوشبوکننده: سوزاندن مقدار کمی از صمغ برای ایجاد رایحه‌ای گرم و رزینی.

  3. آروماتراپی: استفاده از اسانس کندر در محصولات خوشبوکننده و رایحه‌درمانی.

  4. محصولات آرایشی و بهداشتی: استفاده از عصاره و روغن آن در برخی کرم‌ها و فرآورده‌های مراقبت از پوست.

  5. مصارف سنتی: استفاده از صمغ کندر در برخی سنت‌های گیاه‌درمانی.

۸۴٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۸۴٫۰۰۰

دیدگاه کاربران