روغن آووکادو وارداتی

روغن آووکادو (Avocado Oil)

روغن آووکادو روغنی گیاهی است که از گوشت میوه آووکادو با نام علمی Persea americana استخراج می‌شود. این روغن به دلیل داشتن اسیدهای چرب مفید، ویتامین E و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی، در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

ترکیبات مهم:

  • اسید اولئیک (امگا ۹)

  • اسید لینولئیک (امگا ۶)

  • ویتامین E

  • فیتواسترول‌ها

  • کاروتنوئیدها

    خواص و کاربردها:

    • کمک به حفظ رطوبت و نرمی پوست

    • نرم‌کننده و تغذیه‌کننده مو

    • کمک به تقویت سد دفاعی پوست

    • کاربرد در محصولات مراقبت از پوست و مو

    • استفاده در آشپزی و تهیه انواع غذا و سالاد

۱۱۱٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۱۱٫۰۰۰

دیدگاه کاربران