روغن جوجوبا

روغن جوجوبا (Jojoba Oil)

روغن جوجوبا یک روغن گیاهی ارزشمند است که از دانه‌های گیاه جوجوبا با نام علمی Simmondsia chinensis استخراج می‌شود. از نظر شیمیایی، برخلاف بیشتر روغن‌های گیاهی، عمدتاً از استرهای مومی تشکیل شده و شباهت زیادی به چربی طبیعی پوست انسان (سبوم) دارد.

خواص و ترکیبات

  • حاوی استرهای مومی با پایداری اکسیداتیو بالا

  • دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جمله توکوفرول‌ها

  • نرم‌کننده و مرطوب‌کننده پوست

  • کمک به حفظ سد دفاعی پوست

  • کمک به کاهش خشکی و زبری مو

  • دارای بافت سبک و جذب مناسب

    کاربردهای روغن جوجوبا

    مراقبت از پوست

    نرم‌کننده، کمک به حفظ رطوبت و مناسب برای پوست‌های خشک، مختلط و حتی بسیاری از پوست‌های چرب.

    مراقبت از مو

    نرم‌کننده ساقه مو، کاهش خشکی و وز و کمک به بهبود حالت‌پذیری مو.

    ماساژ و آروماتراپی

    روغن حامل مناسب برای رقیق‌سازی اسانس‌های گیاهی و استفاده در ماساژ.

    صنایع آرایشی و بهداشتی

    استفاده در کرم‌ها، لوسیون‌ها، بالم لب، روغن‌های بدن و محصولات مراقبت از مو.

۶۰۴٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۶۰۴٫۰۰۰

دیدگاه کاربران