روغن فندق

روغن فندق (Hazelnut Oil)

روغن فندق روغنی گیاهی است که از مغز دانه‌های درخت فندق با نام علمی Corylus avellana استخراج می‌شود. این روغن بافتی نسبتاً سبک، جذب پوستی مناسب و عطری ملایم و آجیلی دارد و در صنایع آرایشی، بهداشتی و غذایی کاربرد دارد.

ترکیبات مهم:

  • اسید اولئیک (امگا ۹)

  • اسید لینولئیک (امگا ۶)

  • ویتامین E

  • فیتواسترول‌ها

  • ترکیبات آنتی‌اکسیدانی

    خواص و کاربردها:

    • کمک به نرم شدن و حفظ رطوبت پوست

    • کمک به تقویت سد دفاعی پوست

    • مناسب برای ماساژ و تهیه روغن‌های ترکیبی

    • کاربرد در محصولات مراقبت از پوست و مو

    • استفاده در صنایع غذایی و تهیه انواع محصولات خوراکی

۲۵۳٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۲۵۳٫۰۰۰

دیدگاه کاربران