روغن زردچوبه

روغن زردچوبه (Turmeric Oil)

روغن زردچوبه از ریشه یا ریزوم گیاه زردچوبه با نام علمی Curcuma longa استخراج می‌شود. این روغن دارای ترکیبات معطر و زیست‌فعال است و به دلیل عطر گرم، خاکی و ادویه‌ای در صنایع آرایشی، بهداشتی و محصولات آروماتراپی کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی

  • برخوردار از فعالیت ضدالتهابی در مطالعات آزمایشگاهی

  • استفاده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست

  • کاربرد در عطرسازی و آروماتراپی

  • استفاده در محصولات ماساژ و روغن‌های ترکیبی

۱۴۴٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۴۴٫۰۰۰

دیدگاه کاربران