روغن آرگان پرس سرد

روغن آرگان (Argan Oil)

روغنی گیاهی و ارزشمند است که از هسته میوه درخت آرگان با نام علمی Argania spinosa استخراج می‌شود. این درخت بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش است و روغن آن در صنایع آرایشی، بهداشتی و غذایی کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • نرم‌کننده و مرطوب‌کننده پوست

  • کمک به حفظ لطافت و انعطاف‌پذیری پوست

  • کمک به کاهش خشکی و وز مو

  • افزایش درخشندگی و نرمی مو

  • کمک به محافظت از ساقه مو در برابر آسیب‌های محیطی

  • سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری، به‌ویژه اولئیک و لینولئیک اسید

کاربرد در محصولات:

  • محصولات مراقبت از پوست و صورت

  • ماسک و سرم مو

  • روغن ماساژ

  • محصولات مراقبت از ناخن

  • محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی

۱٫۴۲۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱٫۴۲۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران