روغن بادام تلخ ایرانی

روغن بادام تلخ (Bitter Almond Oil)

روغن بادام تلخ از دانه‌های درخت بادام تلخ با نام علمی Prunus dulcis var. amara به دست می‌آید. این روغن در محصولات آرایشی و بهداشتی و برخی فرآورده‌های عطری کاربرد دارد.

ترکیبات مهم:

  • اسید اولئیک (امگا ۹)

  • اسید لینولئیک (امگا ۶)

  • ترکیبات معطر بنزآلدهید (Benzaldehyde) در فرآورده‌های معطر بادام تلخ

    خواص و کاربردها:

    • استفاده در برخی محصولات مراقبت از پوست

    • کاربرد در فرمولاسیون محصولات نرم‌کننده

    • استفاده در عطرسازی و محصولات خوشبوکننده

    • کاربرد در تولید برخی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی

۱۹۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۹۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران