روغن بادام تلخ بومی

روغن بادام تلخ (Bitter Almond Oil)

روغنی است که از دانه‌های درخت بادام تلخ با نام علمی Prunus dulcis var. amara به دست می‌آید. این روغن در محصولات آرایشی، بهداشتی و فرآورده‌های معطر کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • نرم‌کننده و لطیف‌کننده پوست

  • کمک به کاهش خشکی پوست

  • استفاده در محصولات مراقبت از مو

  • کاربرد در ترکیبات معطر و محصولات آرایشی

  • استفاده در برخی فرآورده‌های ماساژ

کاربرد در محصولات:

  • روغن‌های مراقبت از پوست

  • محصولات ماساژ

  • ترکیبات آرایشی و بهداشتی

  • محصولات مراقبت از مو

۱۹۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۹۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران