روغن دارچین

روغن دارچین (Cinnamon Oil)

فرآورده‌ای معطر است که از پوست یا برگ درخت دارچین با نام علمی Cinnamomum verum استخراج می‌شود. این روغن به دلیل رایحه گرم، شیرین و ادویه‌ای در صنایع آرایشی، بهداشتی، عطرسازی و محصولات معطر کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • دارای ترکیبات معطر و آنتی‌اکسیدانی

  • کاربرد در محصولات خوشبوکننده

  • استفاده در ترکیبات ماساژ و آروماتراپی

  • کاربرد در عطرسازی و تولید محصولات معطر

  • استفاده در برخی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی

کاربرد در محصولات:

  • عطر و خوشبوکننده‌های گیاهی

  • محصولات آروماتراپی

  • صابون‌ها و محصولات بهداشتی

  • ترکیبات معطر ماساژ

۱۱۲٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۱۲٫۰۰۰

دیدگاه کاربران