روغن قهوه

روغن قهوه (Coffee Oil)

روغن قهوه روغنی گیاهی است که از دانه‌های گیاه قهوه با نام علمی Coffea arabica یا Coffea canephora استخراج می‌شود. این روغن به دلیل داشتن اسیدهای چرب، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و مواد زیست‌فعال، در صنایع آرایشی، بهداشتی و مراقبت از پوست کاربرد دارد.

خواص و کاربردهای روغن قهوه

مراقبت از پوست

نرم‌کننده پوست، کمک به حفظ رطوبت و محافظت از پوست در برابر آسیب‌های اکسیداتیو.

محصولات دور چشم

استفاده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از دور چشم؛ ترکیبات کافئینی آن از نظر اثر بر پف و ظاهر خستگی پوست مورد توجه هستند.

ماساژ و مراقبت بدن

استفاده در روغن‌های ماساژ و ترکیبات مراقبت از بدن به‌عنوان نرم‌کننده.

مراقبت از مو

کمک به نرم شدن ساقه مو و کاهش خشکی و وز مو.

ناموجود
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
ناموجود

دیدگاه کاربران