روغن مصطکی

روغن مصطکی (Mastic Oil)

مصطکی صمغ طبیعی و معطری است که از درخت بنه مصطکی به دست می‌آید. روغن مصطکی بسته به روش استخراج، می‌تواند از تقطیر صمغ یا بخش‌های دیگر گیاه تهیه شود و در صنایع آرایشی، بهداشتی و فرآورده‌های معطر کاربرد دارد.

کاربردها:

  • استفاده در محصولات آروماتراپی

  • تهیه فرآورده‌های معطر

  • کاربرد در محصولات مراقبت از پوست

  • استفاده در صنایع عطرسازی و بهداشتی

۹۶٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۹۶٫۰۰۰

دیدگاه کاربران