روغن نعنا

روغن نعناع (Peppermint Oil / Mint Oil)

روغنی گیاهی و معطر است که از برگ‌ها و سرشاخه‌های گیاه نعناع با نام علمی Mentha استخراج می‌شود. این روغن به دلیل رایحه خنک، تازه و نافذ، در محصولات آرایشی، بهداشتی، دارویی و آروماتراپی کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • ایجاد حس خنکی و طراوت

  • کاربرد در محصولات مراقبت از پوست و مو

  • استفاده در ترکیبات ماساژ موضعی

  • کمک به خوشبو کردن محیط

  • کاربرد در محصولات بهداشت دهان و دندان

  • دارای ترکیبات معطر با فعالیت آنتی‌اکسیدانی

ترکیبات شاخص:

  • منتول (Menthol)

  • منتون (Menthone)

  • ۱،۸-سینئول (1,8-Cineole)

  • منتيل استات (Menthyl Acetate)

کاربرد در محصولات:

  • شامپو و محصولات مراقبت از مو

  • صابون و شوینده‌های گیاهی

  • روغن‌های ماساژ

  • اسپری‌های آروماتراپی

  • خمیردندان و دهان‌شویه

  • محصولات خنک‌کننده پوست

  • سر درد های میگرنی

روش استخراج: تقطیر با بخار آب از برگ‌ها و سرشاخه‌های گیاه.

۷۲٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۷۲٫۰۰۰

دیدگاه کاربران