روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین (Sweet Almond Oil)

روغنی گیاهی و پرکاربرد است که از مغز دانه بادام شیرین با نام علمی Prunus dulcis به روش پرس سرد یا استخراج روغن به دست می‌آید. این روغن به دلیل بافت سبک و خاصیت نرم‌کنندگی، در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت از پوست و مو کاربرد فراوانی دارد.

خواص و کاربردها:

  • نرم‌کننده و مرطوب‌کننده پوست

  • کمک به کاهش خشکی و زبری پوست

  • کمک به حفظ لطافت و انعطاف‌پذیری پوست

  • نرم‌کننده ساقه مو و کاهش وز مو

  • مناسب برای ماساژ پوست و بدن

  • سرشار از اسید اولئیک، اسید لینولئیک و ویتامین E

کاربرد در محصولات:

  • روغن‌های ماساژ

  • محصولات مراقبت از پوست و صورت

  • کرم‌ها و لوسیون‌های گیاهی

  • محصولات مراقبت از مو

  • روغن‌های حامل برای رقیق‌سازی اسانس‌ها

۲۴۲٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۲۴۲٫۰۰۰

دیدگاه کاربران