روغن رزهیپ

روغن رز هیپ (Rosehip Oil)

روغن رزهیپ یا روغن دانه گل نسترن، روغنی گیاهی و ارزشمند است که از دانه‌ها و گاهی بخش گوشتی میوه گیاه رز هیپ (گونه‌هایی از جنس Rosa) استخراج می‌شود.

خواص و کاربردها:

  • کمک به آبرسانی و حفظ رطوبت پوست

  • کمک به بهبود ظاهر لک‌ها و جای جوش

  • کمک به کاهش خشکی و زبری پوست

  • کمک به بهبود ظاهر خطوط ریز و چروک

  • سرشار از اسیدهای چرب ضروری، به‌ویژه لینولئیک و آلفا لینولنیک اسید

  • دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و کاروتنوئیدی

کاربرد در محصولات آرایشی و بهداشتی:

  • روغن مراقبت از صورت و بدن

  • سرم‌های روغنی و محصولات ضدخشکی

  • کرم‌های ترمیم‌کننده و مراقبت از پوست

  • محصولات مراقبت از پوست‌های بالغ

۳۴۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۳۴۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران