روغن زنجبیل (Ginger Oil)
روغن زنجبیل از ریزوم (ساقه زیرزمینی) گیاه زنجبیل با نام علمی Zingiber officinale تهیه میشود. این روغن به دلیل ترکیبات معطر و خواص آنتیاکسیدانی، در محصولات آرایشی و بهداشتی، ماساژ و آروماتراپی کاربرد دارد.
خواص و کاربردها:
ماساژ بدن: استفاده در روغنهای ماساژ با رایحه گرم و تند.
مراقبت از پوست: کاربرد در ترکیبات مراقبتی و آرایشی گیاهی.
آروماتراپی: ایجاد رایحهای گرم، تند و انرژیبخش.
مراقبت از مو: قابل استفاده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو.
خوشبوکننده: استفاده در محصولات معطر و ترکیبات اسانسی.
ترکیبات شاخص: زینجیبرن، بتا-بیسابولن، بتا-سزکوئیفلاندرن و سایر ترکیبات ترپنی.