روغن شنبلیله

روغن شنبلیله (Fenugreek Oil)

روغن شنبلیله از دانه‌های گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) تهیه می‌شود و در طب سنتی و محصولات مراقبت از پوست و مو کاربرد دارد. این روغن به دلیل دارا بودن ترکیبات گیاهی و اسیدهای چرب، در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.

خواص و کاربردها:

  • مراقبت از مو: استفاده در روغن‌های ترکیبی مراقبت از مو و ماساژ پوست سر.

  • نرم‌کننده پوست: کمک به لطافت و کاهش خشکی پوست.

  • ماساژ بدن: قابل استفاده در ترکیبات روغن ماساژ.

  • مراقبت از پوست: کاربرد در محصولات نرم‌کننده و مراقبتی گیاهی.

  • مراقبت از موهای خشک: کمک به نرمی و بهبود حالت‌پذیری مو.

ترکیبات شاخص: اسیدهای چرب، ساپونین‌ها، فلاونوئیدها و ترکیبات فنولی.

۹۸٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۹۸٫۰۰۰

دیدگاه کاربران