روغن کندر

روغن کندر (Frankincense Oil)

فرآورده‌ای گیاهی و معطر است که از صمغ درختان کندر از جنس Boswellia تهیه می‌شود. این فرآورده به دلیل رایحه گرم، چوبی و صمغی در محصولات آرایشی، مراقبتی و آروماتراپی کاربرد دارد.

خواص و کاربردها:

  • دارای ترکیبات معطر و آنتی‌اکسیدانی

  • استفاده در محصولات مراقبت از پوست

  • کاربرد در روغن‌های ماساژ

  • استفاده در ترکیبات خوشبوکننده و آروماتراپی

  • کمک به ایجاد حس آرامش از طریق رایحه

کاربرد در محصولات:

  • روغن‌های ماساژ

  • محصولات مراقبت از پوست

  • عطرسازی و خوشبوکننده‌ها

  • اسپری‌های آروماتراپی

  • محصولات معطر گیاهی

۱۹۰٫۰۰۰تومان
افزودن به سبد خرید
افزودن به سبد خرید
۱۹۰٫۰۰۰

دیدگاه کاربران